dimarts, 12 de juny del 2012


L’envasament del aliments
Serveix per conservar els aliments protegidament d’agents externs que els puguin alterar o fer malbé.
                                 
Aquests són els següents materials més utilitzats per la fabricació d’envasos:
Vidre: és un envasament tradicional, té moltes qualitats: és transparent, higiènic,  indeformable i es pot reciclar amb facilitat.
                                         
Plàstic: és un material molt utilitzat, té molts avantatges: té un preu baix i és lleuger.

                             

Paper i cartró: són materials que permeten transpiració dels aliments, els seus avantatges són que: són biodegradables i fàcils de reciclar.
                                       
Llauna: són envasos d’acer dolç interiorment d’estany, vernís, esmalt o plàstic.
                                               
Alumni: és tracta d’un material lleuger i inoxidable, molt resistent a l’atac de certs líquids.
                              

Per Yael Garrido

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada